De appartementen

scroll

Kleinschalig project,
groots ruimtegevoel

Vue is een kleinschalig nieuwbouwproject met 39 moderne appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Dankzij de open leefruimtes en de grote raampartijen geniet je hier van een fantastisch ruimtegevoel. Aan de buitenzijde is het gebouw trapsgewijs vormgegeven om Vue zo subtiel in de omgeving te laten opgaan. Net om die reden werd er ook gekozen voor de typische Veurnse gevelkleur.

Afwerking naar
eigen smaak

Onze klantenbegeleiders staan te popelen om samen met jou het appartement volledig naar jouw smaak in te richten. Droom je van een een eigentijds design, een gezellige landelijke inrichting of eerder iets sober en strak, het kan allemaal. De afwerking van je vloeren, keuken en badkamer kies je natuurlijk volledig zelf.

Een oase van rust,
met zicht op zon

Alle bewoners van Vue hebben toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin waar je heerlijk tot rust kan komen. Daarnaast beschikt elk appartement van Vue over een ruim zuidgericht terras waar het vanaf de eerste zonnestraal heerlijk vertoeven is. Wie echt helemaal gek is op panorama’s en groen, vindt in Vue zeker zijn of haar ideale woning: enkele appartementen in de bovenste bouwlaag hebben zelfs een dakterras.

 

 

 

 

Kom zonder
zorgen thuis

Het gebouw is volledig onderkelderd. Hier kan je dus je wagen of fiets makkelijk kwijt. Ruimte genoeg voor voldoende parkeerplaatsen, bergingen en een fietsenstalling. Ook bovengronds voorzien we een private fietsenstalling.

Duurzaamheid
voorop

Wie nieuwbouw zegt, zegt duurzaam bouwen. Ook bij Vue wordt er aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo werken we met zorgvuldig gekozen materialen en kiezen we waar mogelijk voor hernieuwbare energie. Ook passen we duurzame technieken toe zoals passieve koeling, vloerverwarming en groendaken. De appartementen van Vue hebben een E-peil van maximaal 30.

Op zoek naar
een ideale
praktijkruimte
voor jouw
onderneming?

Ontdek de casco praktijkruimte van Vue op de benedenverdieping.

Zie jij je toekomst in Vue?

Plan nu een vrijblijvend gesprek met één van onze verkopers.