Investeren in Vue

scroll

Zicht op de stad
Zicht op het groen
Zicht op meerwaarde

In Vue krijgt nieuwbouw een gouden randje.

Ben je al lang op zoek naar dat tikkeltje meer? Door te investeren in vastgoed kan je jouw spaargeld op een veilige manier laten renderen. Vue heeft alles om van uw investering een succes te maken: je investeert in topkwaliteit op een toplocatie. Investeren in een appartement van Vue is kiezen voor zekerheid. De locatie van Vue geeft mogelijkheden voor zowel langetermijnverhuur als voor weekend- en vakantieverhuur. Een garantie op succes.

Vue, jouw garantie
op investeringssucces

Begeerde toplocatie

Vue bevindt zich op een absolute toplocatie: centraal, nabij de Veurnse binnenstad en toch in het groen. De ideale uitvalsbasis voor zowel jong als oud. Kortom: een slimme investering.

Duurzaamheid

Het project is een duurzame ontwikkeling met aandacht voor innovatieve technieken zoals warmterecuperatie, groendaken en dergelijke. Ook op het vlak van materiaal werd er gekozen voor duurzame producten.

Hoog rendement
Dankzij de unieke ligging en het doordachte concept, is Vue erg gegeerd bij huurders.
Een garantie op een stabiel en goed rendement.

Lage investeringsdrempel

Geïnteresseerd om te investeren in Vue?

Plan nu een vrijblijvend gesprek met één van onze verkopers.

Investeren in
vastgoed met Alides

Vastgoed blijkt al decennialang een van de meest rendabele en veilige investeringen. Wens je dus meer te halen uit je opgebouwde kapitaal, zonder daarom grote investeringsrisico’s te nemen? Dan is vastgoed zeker iets voor jou.

Door in elk van onze projecten aandacht te schenken aan een frisse architectuur in combinatie met een unieke kwaliteit op topliggingen, garandeert Alides de juiste ingrediënten voor een doordachte vastgoedinvestering. Met onze generatielange ervaring in de vastgoedsector staan we je als beginnende of ervaren investeerder graag bij in de keuze van je vastgoedbelegging. We analyseren samen de markt en het huurpotentieel, kijken waar de opportuniteiten liggen en begeleiden je tot een voorstel op maat. Zo komen we tot een belegging zonder zorgen.